Despre mine

Salut! Lasa-ma sa ma prezint. Sunt femeie, sotie, si de curand, mama. Locuiesc in Timisoara, si in timpul liber imi place sa tricotez, sa ma plimb pe munti si sa rad din tot sufletul ori de cate ori am ocazia. Cred ca viata este un dar si nu am de gand sa il irosesc. Am un sot extraordinar care ma iubeste neconditionat si pe care il iubesc fantastic de mult si caruia trebuie sa ii multumesc din tot sufletul pentru ca ma sprijina in toate nebuniile mele si nu si-a irosit rabdarea cu mine… inca.

Pasiunea mea pentru tricotat a inceput de cand eram copil, dar a stat ascunsa in sufletul meu multa vreme. Am avut cateva tentative de a ma apuca de tricotat, dar toate s-au stins asa cum s-au aprins, adica rapid. Nu am gasit ajutorul de care aveam nevoie pe net, si nimeni din gasca mea nu stia sa tricoteze. Acum 2 ani, in urma unui accident la ski, am fost fortata sa stau in pat cu piciorul prins in atele. Cum nu prea aveam ce sa fac, soacra mea a venit la mine cu o pereche de andrele si un mic ghem si a avut rabdarea necesara sa imi raspunda la toate intrebarile prostesti. Asa s-a nascut prima esarfa tricotata de mine. Am fost asa mandra de ea! Si de atunci nu m-am mai oprit! Am avut succese, am avut si nereusite, dar niciodata nu m-am lasat doborata de suisurile si coborasurile tricotatului si am invatat din toate. Acum as vrea sa impart cu voi bucuria de a tricota.

Pe blogul meu o sa gasiti inspiratie de tricotat, ajutor unde aveti nevoie, poate un pic de natura si multa voie buna. Sper sa va placa si sa mai popositi pe aici.