Proiecte martie 29, 2017

Primul proiect și prima postare..un mic cardigan pentru serile răcoroase de aprilie

Recent am trecut prin Râmnicu Vâlcea si am cumpărat o lânița asa de frumoasă, moale și pufoasă, de la firma Schachenmayer. Abea am așteptat să ajung acasă și să mă apuc de lucru, știam deja ce o să fac, aveam tot planul făcut în minte ..un cardigan foarte ușor de tricotat, inspirat de pe Pinterest. O să vă las linkul mai jos daca vreți și voi să îl încercați:

Easy Knit Blanket Sweater Pattern

Dacă nu vă descurcați sau nu aveți cont pe Pinterest, o să vă ajut cu cea mai mare plăcere. Sper să fac un post cu modelul meu si cu instrucțiunile atașate cât mai repede, dar primul lucru, ar trebui să termin cradiganul, nu?

După cam vreo 3 tentative eșuate de a îl începe (nici cum nu vroia să ajungă la numărul de oc optim), într-un final, l-am început și așa de frumos o început să se îmbine, abea aștept să îl termin și să văd cum o să arate. Deja am primit o comandă pentru el :), de la sora mea, alintată Sisulică, dar va trebui sa mai aștepte, că abea sunt la mijlocul proiectului și trebuie să imi fac timp pentru el. Dacă ar fi dupa mine, as fi foarte fericită să stau toată ziua sa tricotez, dar din păcate, jobul, grijile, problemele și imediata nuntă îmi ocupă o bună parte a timpului și abea dacă reușesc să mai ciupesc aici colo câte un rand dus și un rand întors.

Am deviat un pic de la model în unele privințe, dar o să vă povestesc despre toata aventura lui într-o altă postare, momentan v-am lăsat câteva poze pe care am reușit să le fac. Știu că arată ca o pătura, dar promit că o să arate mai bine…sper :). Am inclus și o mică floare culeasă de pe drum, daca tot este primăvara și aerul îi umplut cu un miros asa placut, m-am gandit că poate o sa aducă un mic zambet pe buze.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Monica L. martie 30, 2017 at 5:50 pm

  Great story!!! Can’t wait for the next one… and the sweater!! 🙂 love. Sisulica.

 • Reply The Godmother martie 31, 2017 at 1:45 pm

  Imi plac mult acele!! De unde zici ca le ai?

 • Leave a Reply

  Iti place articolul?

  Daca doresti sa te tinem la curent cu ultimle noutati de pe blog completeaza formularul cu numele si adresa ta de email si da click pe buton.